Home


Cuandoveus per primer cop sa Tauleta màgica (sTm pels amics), el més normal és que et rasquis el cap i et preguntis:

Però què és exactament això?

 
Un record especial d'un lloc o un moment també especials?

Una joguina tradicional artesana?

Un original element decoratiu?

Un puzzle que activa la imaginació?

Una font de relax com les ones del mar?
 

Bé, si però no; és molt més. De fet, com descobriràs ben aviat, sTm pot arribar a ser tot el que tu vulguis que sigui. Pels més petits (i també pels que no ho som tant) es tracta d'una experiència màgica.

En quant al seu origen, diu la llegenda que va ser trobada a la tomba de Tutankamon, tot i que d'altres fonts ubiquen el seu naixement a l'orient llunyà. Del que no hi dubte és que mentre a l'època dels nostres avis era un objecte ben conegut, amb la irrupció de les joguines electròniques va caure en l'oblit. Ara, creiem que ja va sent hora de recuperar aquesta tradició gaire bé perduda. No trobeu?

Sa Tauleta màgica no inclou bateries... perquè no les necessita! Funciona amb l’energia més poderosa de totes (tot i que malauradament cada cop utilitzem menys): la imaginació.

Esperem que gaudeixis de sTm tant com nosaltres creant-la en els centres per discapacitats de Ciutadella de Menorca.

Volem agrair totes les col·laboracions que ha rebut sTm. En particular al blog dulce y salado, tota una referència en cuina menorquina, per aportar la seva deliciosa foto de les galetes de Sant Joan. No em diràs que no són irresistibles?

Però ja n'hi ha prou d'introduccions. A sTm el que li agrada és l'acció, així que si encara no ho has fet, dona una ullada a l'apartat TUTORIAL i en poc temps esdevindràs tot un tauleter expert!