HomeNo forçar-la. Aquesta és la clau per dominar sa Tauleta màgica. Només cal agafar-la d'un extrem i deixar que flueixi, limitant-nos a acompanyar-la suaument. En breu començaran a brollar de les nostres mans infinitat de formes diferents.

Per agafar confiança, podem practicar les primeres formes recolzant-la damunt d'una taula (1). Quan ens sentim prou còmodes, ja dibuixarem les formes a l'aire (2). Es a dir:
Tota Tauleta màgica nova requereix cert temps de rodatge (igual que els cotxes!). Per aquest motiu és normal que al començament les cintes s'enganxin una mica i que sTm no quedi del tot estirada.

Per a la seva millor conservació, es recomana plegar sTm deixant sempre les dos cares que no tenen cintes a les parts exteriors. De tota manera, si després de moltes hores d'ús o per un moviment brusc alguna cinta es desenganxés de la fusta, només cal tornar-la amb enganxar amb cola o pegament de barra, esperant una estoneta a que s'aferri bé abans de tornar-la a utilitzar.

Després d'aquests consells bàsics ja és hora de posar-nos en marxa. Esperem que els següents VIDEOS et resultin d'utilitat.